Schrijf je nu in voor:
Workshop: EHBO bij honden

Doelgroep:
(semi)professional
Ervaring:
Ervaring met honden is een pre.
Leeftijd:
Minimaal 18 jaar.
Duur:
2 lesdagen van 10.00 tot 16.00 uur.
Inclusief:
Koffie, thee, lunch en lesmateriaal.
Extra:
Geen.
Prijs:
€ 225,00 (excl. BTW)
Nascholingspunten:
APDT: 40
CKI: 15 C
NVGH: 5
SPPD: 12 FH

Een ongeluk zit in een klein hoekje …
Als dierverzorger, instructeur of gedragstherapeut krijgt u misschien wel eens te maken met situaties waarbij u een hond eerste hulp moet verlenen. Natuurlijk hoopt u dat dit nooit gebeurt, maar als het gebeurt is het wel fijn om te weten wat u moet doen.

Eerste hulp bieden bij ongevallen is bedoeld om het leven van een hond te redden, zijn lijden te verlichten, de pijn te verzachten en/of te voorkomen dat de verwonding erger wordt. Bovendien moet u ervoor zorgen dat het dier zo snel mogelijk en veilig naar een kliniek vervoerd kan worden (indien nodig) zonder dat u uzelf of het dier in gevaar brengt.

Theorie én praktijk!

Deze workshop EHBO bij honden verstrekt u alle informatie die u dient te weten met betrekking tot de basis gezondheidszorg. Er wordt ook veel aandacht besteed aan praktijkoefeningen. Zo oefent u tijdens deze dag met het aanleggen van verschillende verbanden. Dit oefent u op meegebrachte honden van medecursisten en de docent. Ook bespreken en tonen wij het onderwerp reanimeren tijdens deze workshop.

 

 

Data

  • Oct
    27
  • Oct
    28
2020
Martin Gaus Academie in Lelystad.
Inschrijven

Data onder voorbehoud; De Martin Gaus Academie behoudt zich het recht voor om in geval van ziekte van de docent of andere overmacht de data te wijzigen.

Schrijf je nu in voor:
Workshop: EHBO bij honden