Schrijf je nu in voor:
Workshop: Hondentaal

Doelgroep:
(semi)professional
Ervaring:
Geen.
Leeftijd:
Minimaal 18 jaar.
Duur:
2 lesdagen van 10.00 tot 16.00 uur.
Inclusief:
Koffie, thee, lunch, lesmateriaal en een certificaat.
Prijs:
€ 225,00 (excl. BTW)
Nascholingspunten:
APDT: 40
CKI: 45
NVGH: 6
SPPD: 8 GD

Een unieke workshop!

Een unieke kans om op deze wijze te leren kijken naar honden en hun taal!

Honden communiceren, onderling maar ook met ons. Dit doen ze voornamelijk door het gebruik van hun lichaam. Lichaamstaal geeft aan hoe ze zich voelen, wat ze willen of juist niet willen. Subtiele veranderingen in houding, stand van oren of staart geeft enorm veel informatie en maakt het mogelijk hierop te anticiperen. Honden gebruiken hun hele lichaam om te communiceren.

Het is geweldig om na het volgen van deze workshop met andere ogen te kijken naar de eigen hond en andere honden. We leren stukje bij beetje meer van hun taal waardoor het mogelijk is steeds meer van hun doen en laten te begrijpen. De workshop is gericht op de wijze waarop honden onderling maar ook met ons communiceren. Tijdens allerlei workshops en modulen bleek er een grote behoefte te bestaan aan meer informatie met betrekking tot dat wat wij denken te zien aan onze honden en dat wat wij werkelijk zien. Met veel beeldmateriaal krijgen we inzicht in de bijzondere taal van onze huisgenoten. In twee dagen bespreken en bekijken we allerlei signalen en vormen van communicatie. We leren hoe we moeten kijken naar honden om conclusies te kunnen trekken over hun gemoedstoestand.

Deze tweedaagse workshop ‘Hondentaal’ wordt verzorgd door mw. Hotsche Luik.

 

 

Data

  • Oct
    19
  • Oct
    20
2020
Martin Gaus Academie in Lelystad.
Inschrijven

Data onder voorbehoud; De Martin Gaus Academie behoudt zich het recht voor om in geval van ziekte van de docent of andere overmacht de data te wijzigen.

Schrijf je nu in voor:
Workshop: Hondentaal